Activitatea de execuție este asigurată de personal calificat, cu experiență în domeniul construcțiilor și susținută de utilizarea de echipamente și utilaje proprii de calitate superioară.

Pavaje

The flooring professionals at Construction offering laminate flooring and timber flooring with award winning flooring installation services.

Detalii departament

Termosistem fațade

O construcție modernă și de bună calitate presupune folosirea unor materiale corespunzătoarea, termoizolarea pereților, hidroizolarea terasei și fundației cât și aplicarea lor cu pricepere.

Detalii departament

Finisaje interioare

Departamentul de finisaje interioare s-a dezvoltat devenind în timp o componentă importantă, un departament profesionist – înclinat spre client ce are în cadrul lui oameni calificați, serioși și dedicați.

Detalii departament

Departamentul de structuri

Departamentul de structuri s-a dezvoltat cel mai puternic în direcția execuției de construcții civile – spații locative (clădiri rezidențiale, clădiri publice, sedii de instituții sau orice alte lucrări de renovare sau de reabilitare).

Detalii departament

Tencuieli mecanizate

Avantaje: 1. Finisaj perfect la nivelul pereților și a tavanelor; 2. Consum redus de materiale; 3. Timp de execuție redus.

Detalii departament

Șape mecanizate

Procesul de turnare a șapelor mecanizate are câteva etape specifice după cum urmează: Stabilirea nivelului cu nivela laser profesională; Amorsarea plăcii suport (placă de beton);

Detalii departament