O construcție modernă și de bună calitate presupune folosirea unor materiale corespunzătoarea, termoizolarea pereților, hidroizolarea terasei și fundației cât și aplicarea lor cu pricepere. În plus o astfel de construcție, pe lângă eficacitatea și durabilitatea foarte mare va asigura ulterior un consum redus de energie. Echipa noastră vă poate oferi și garanta calitatea acestor servicii!

În cazul unei clădiri netermoizolate corespunzător, aproape jumătate din căldură se pierde prin pereți datorită transferului termic cu mediul extern, cauzat de diferența de temperatură dintre interior și exterior. Însă un sistem de termoizolare va reduce considerabil acest transfer iar investiția facută la început își va regăsi avantajele în economiile ulterioare de la plata facturilor de utilități.

   Atunci când o clădire este bine izolată:

  • Termoizolația este eficientă termic, deci ne economisește bani (o clădire fără izolație pierde prin pereți și ferestre aproape jumătate din căldură).
  • Termoizolația asigură o căldură constantă în orice parte a clădirii, care se transformă astfel într-un mediu plăcut indiferent dacă afară este arșiță sau ger.
  • Termoizolația are costuri ulterioare minime – odată aplicată, termoizolația spre deosebire de sistemele de încălzire sau de răcire, nu trebuie întreținută, înlocuită sau modificată!