Servicii

În realizarea oricărui proiect, indiferent că este mic sau mare, începem cu execuția structurii de rezistență. Acest proces cuprinde mai multe etape care ajută la construcția unei structuri rezistente și durabile.
Cu o grijă deosebită pentru mediul înconjurător, Harris Enterprise oferă servicii de demolare de clădiri civile și anexe și amenajări de terenuri.
Întreg ansamblul ce include instalațiile de apă rece, apă caldă, încălzire/răcire și canalizare vor fi concepute încă din etapa proiectării și vor fi detaliate în planul de arhitectură, iar calitatea și respectarea planului vor fi verificate de proiectant împreună cu echipele de instalatori.
Lucrăm în strânsă legătură cu arhitectul și cu echipa de electricieni atât pentru a amplasa tablourile de distribuție, cât și pentru trasarea și pozarea cablurilor electrice, dozelor, prizelor, întrerupătoare și corpurilor de iluminat.
Indiferent de tipul termoizolație aleasă, vă stăm la dispoziție cu o echipă experimentată de executanți și poate să ofere și consultanță de calitate celor care doresc să termoizoleze sau renoveze orice tip de clădire.
Cu o echipă tânără experimentată și mereu pregătită să execute cu promptitudine și cu precizie proiectele dumneavoastră, Harris Enterprise, pune la dispoziție serviciul de turnare a șapelor semiuscate și elicopterizate.